Friends of YLC 2023

Beste relatie,

Young Leaders Community (YLC) is een beweging van jonge ambitieuze leiders, die hun talent en passie inzetten voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap. Hiermee bouwen wij aan een sterker en mooier Nederland. YLC bestaat inmiddels drie jaar en bouwt voort op het werk van eerdere prachtige initiatieven die zich inzetten voor de emancipatie van de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap. Als bestuur blikken we terug op een ontzettend mooie tijd, waarin hard werken en plezier hebben essentieel waren in het bouwen van YLC. YLC heeft meer dan 30 young leaders opgeleid, meer dan 150 rolmodellen gemobiliseerd en 350 kinderen geraakt met de Talenten Academie. Dit succes is te danken aan de vele vrijwilligers die zich inzetten voor YLC als rolmodel, trainer, coach of achter de schermen.

Op onze reis om het verschil te blijven maken voor de gemeenschap zijn we hard bezig met het professionaliseren van YLC. Dat is extra belangrijk, want naarmate we groeien, groeit ook onze verantwoordelijkheid om de organisatie te blijven verbeteren.

Een van de uitdagingen waar we als YLC voor staan is het duurzaam financieren van ons initiatief. Momenteel kunnen we rekenen op de steun van maar liefst tien fondsen, waaronder het Oranje Fonds, VSB Fonds en Fonds21. De fondsen die ons steunen doen dit omdat ze het belang van YLC inzien. Tegelijkertijd realiseren we ons dat YLC hierdoor kwetsbaar is op de lange termijn. Voor de duurzaamheid van YLC is het belangrijk om niet afhankelijk te zijn van slechts fondsen. Dit betekent dat we de komende jaren YLC vanuit verschillende bronnen willen gaan financieren. De allerbelangrijkste bron voor ons is de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap waaruit we voortkomen en waar we ons voor inzetten.

Om structurele financiële steun vanuit de gemeenschap voor YLC te bereiken zijn we op zoek naar “Friends of YLC”. Friends of YLC zijn mensen die YLC een warm hart toedragen en het initiatief daarom graag financieel steunen. Door Friend of YLC te worden investeer je in het ontwikkelen van talent bij de jeugd en draag je bij aan het bevorderen van kansengelijkheid. Vind je het belangrijk dat we dit werk doen en voortzetten? Dan willen we je vragen om een Friend of YLC te worden en ons maandelijks te steunen met een financiële bijdrage. We hopen van harte te kunnen rekenen op je steun.

Je kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig omgaan met alle financiële steun die we ontvangen van zowel fondsen als individuen. Dit doen we vanuit het besef dat we zonder deze middelen niet in staat zijn om het verschil te maken voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap.

Je kunt Friend of YLC worden via onderstaand donatieformulier. Indien je naast doneren ook op een andere manier een steentje wenst bij te dragen, dan bestaan er diverse mogelijkheden om dat te doen. Je kunt contact met ons opnemen hiervoor door te mailen naar: info@ylcommunity.nl

Hartelijke groet,

Amal, Idriss, Oussama & Souad

Young Leaders Community © 2024 - Alle rechten voorbehouden. Website by: Donkeys & Co.