De Talenten Academie 2022-2023

Doe mee aan de campagne ‘Gun Elk Kind Een Rolmodel’!

Op deze pagina vind je verschillende manieren om onze digitale campagne te versterken. In drie simpele stappen kun jij ons helpen nog meer groep 8 leerlingen deel te laten nemen aan de Talenten Academie:


1. Like + repost ons Linkedin bericht en tag mensen uit je netwerk die hiervan op de hoogte zouden moeten zijn!

Klik hier om naar het Linkedin bericht te gaan

2. Deel de flyer in je stories op Instagram en je Whatsapp status! Tag @youngleaderscommunity op Instagram, zodat we je story kunnen reposten! En vergeet ons niet te volgen op Instagram! Download hieronder de flyer (hoge resolutie) in Instagram Stories formaat.3. Deel onderstaande flyer (hoge resolutie) en bijbehorend doorstuurbericht in Whatsapp groepen met vrienden en familie en stuur het persoonlijk door naar relevante personen in je netwerk!

! ! ! REMINDER: DE TALENTEN ACADEMIE BEGINT WEER ! ! !

Gun jij je kind, zusje, broertje, neefje en nichtje ook een rolmodel?

Wil jij dat je kind, broertje, zusje, neefje of nichtje in groep 8 gemotiveerd en geïnspireerd begint aan de middelbare school? Met themalessen op het gebied van studievaardigheden, sociale vaardigheden en karaktervorming, krijgt een kind bij de Talenten Academie de juiste tools mee om een goede start te maken op de middelbare school! Meld hem/haar dan nu aan via de volgende link: ylcommunity.nl/aanmelden. Bij eventuele vragen kun je ons mailen op detalentenacademie@ylcommunity.nl.

(einde doorstuurbericht)


Heb je meer suggesties om Marokkaans-Nederlandse groep 8 leerlingen te bereiken of wil je actiever campagne voeren? Stuur een mail naar detalentenacademie@ylcommunity.nl!

Young Leaders Community © 2023 - Alle rechten voorbehouden. Website by: Donkeys & Co.